gemiddeld
20 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Paasrepen

Paasrepen

ingrediënten


bestellen
20 min
250 gram pure chocolade

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.50
250 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 11.55

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.95

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.15
60 gram boter

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.39
1 eetlepel stroop

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.75
125 gram minimarshmallows

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.39
125 gram biscuits

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.82
1 handje paaseitje

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15
1 handje smartie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15

benodigdheden

rechthoekige bakvorm

vershoudfolie

  • 1 Bekleed de vorm met een dubbele laag vershoudfolie. Smelt alle gehakte chocolade met de boter en stroop in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie). Roer af en toe door.
  • 2 Schep de marshmallows en de bisuitjes door de gesmolten chocolade. Verdeel het lauwwarme chocolademengsel over het folie in de bakvorm en strijk het oppervlak niet te glad.
  • 3 Halveer wat paaseitjes en druk ze met de chocoladesnoepjes in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd de chocolade voor het serveren in circa 8 repen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 575 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 7 gram