eenvoudig
15 min.
klein gerecht
recepten Shakshuka met tomaat en feta

Shakshuka met tomaat en feta

ingrediënten


bestellen
15 min
1 scheutje gezeefde tomaat

dit product is niet beschikbaar

4 theelepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 9.29
1 sjalot

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.79
2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.39
1 snufje komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.84

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
1 handje cherry-/kerstomaatjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
1 rode peper

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
4 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
feta

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.65
4 takjes koriander

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.39

  • 1 Verhit 1 theelepel olijfolie per pannetje en fruit daarin voor 4 pannetjes het sjalotje de knoflook en een snuf komijnpoeder (djinten).
  • 2 Voeg een scheutje gezeefde tomaten of gehakte tomaatjes en een beetje gehakte rode peper toe. Laat 5-6 minuten stoven.
  • 3 Maak een kuiltje in het midden en breek daarin 1 ei. Leg een ander pannetje er omgekeerd op zodat het eiwit kan stollen.
  • 4 Verkruimel wat feta erover en garneer eventueel met een takje koriander.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram